Πολιτική επιστροφών

Αν έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά στο κατάστημα μας και για κάποιο λόγο δεν μείνατε ευχαριστημένοι, μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.  

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή μια επιστροφή προϊόντος:

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δηλαδή

  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Να μην έχει πλυθεί.
  • Να έχει όλα τα καρτελάκια του.
  • Η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση.
  • Να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά που είχε κατά την αποστολή του. (Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο  κ.α.)
  • Πριν την αποστολή της επιστροφής πρέπει το προϊόν να είναι καλά συσκευασμένο ώστε να προστατεύεται κατά την διάρκεια της μεταφοράς του.

*Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές από μαξιλάρια, επιστρώματα και ανωστρώματα εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

Διαδικασία επιστροφής 

Αν επιθυμείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος στο κατάστημα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με τις λεπτομέρειες επιστροφής. Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 – 5900061 ή να στείλετε e-mail στο  info@housebox.gr για περισσότερες πληροφορίες.

1. Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό, μας ενημερώνετε και αναλαμβάνουμε εμείς να στείλουμε courier στον χώρο σας να τo παραλάβει χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στον πελάτη. Η διαδικασία επιστροφής γίνεται άμεσα και η αντικατάσταση προϊόντος με ένα νέο, ίδιο προϊόν έχει μέσο χρόνο αναμονής 5 εργάσιμες ημέρες.

2. Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος και δεν παραλάβατε το προϊόν που παραγγείλατε μας ενημερώνετε και αναλαμβάνουμε εμείς να στείλουμε courier στον χώρο σας να τo παραλάβει χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στον πελάτη. Η διαδικασία επιστροφής γίνεται άμεσα και η αντικατάσταση προϊόντος έχει μέσο χρόνο αναμονής 5 εργάσιμες ημέρες.

3. Σε περίπτωση που δεν μείνατε ευχαριστημένοι με το προιόν που παραλάβατε και επιθυμείτε να κάνετε επιστροφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο courier επιθυμείτε ή να σας στείλουμε εμείς στον χώρο σας να παραλάβει το προϊόν. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Με την επιστροφή του προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ή να σας γίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσω τραπέζης.

 * Αν το προϊόν που παραγγείλατε ήταν ειδική κατασκευή / έχει γίνει οποιαδήποτε μεταποίηση τότε δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.